My Photo
Name:
Location: Finland

Sunday, May 28, 2006

Alku aina hankalaa...


Matti Vanhasen ja pikkuveljen innoittamana päätin siirtyä 2000-luvulle ja aloittaa blogin siinä toivossa, että blogin myötä lakkaisin potemasta huonoa omaatuntoa rästissä olevista meileistä.

Koska potentiaalisten lukijoiden joukossa saattaa olla myös niitä, jotka ovat viimeksi kuulleet minusta kun vielä olin Suomessa, pieni tiivistelmä näistä kahdesta Ranskassa viettämästäni kuukaudesta on ehkä paikallaan:

Saavuin maahan huhtikuun alussa. Lento sujui mainiosti, mutta sen jälkeen kaikki alkoikin mennä pieleen. Kolme kuukautta vanha työkoneeni hajosi kirjaimellisesti ensimmäisenä päivänä tänne tultuani. Kertakaikkiaan vain pimeni, eikä suostunut käynnistymään kuin joka toisella yrittämällä. Viikon verran se koetteli mun hermojani toimimalla silloin kun sitä huvitti, kunnes pimeni täysin. Vein koneen kiinalaisen gurun vastaanotolle, joka sai kovalevyn tiedot pelastettua, mutta korjausta varten vehje oli silti lähetettävä Acerin takuuhuoltoon (kesto 2-3 viikkoa). Niinpä hain itselleni varakoneen, joka sitten ei suostunut muodostamaan Internet-yhteyttä, eikä kukaan (minä vähiten) tuntunut ymmärtävän miksi. Jollei Andrea olisi avuliaasti antanut ranskantaitojaan käyttööni ja soitellut ties minne, hyppisin luultavasti edelleen seinille ja seuraisin pankkitilin saldon hupenemista. Uusi kone on pelannut nyt useita viikkoja moitteettomasti (kopkop). Acer, joka on menettänyt ykkösasemansa uudelle koneelle ja saanut uuden nimen Paskacer, tuli takaisin huollosta, mutta viimeisenä kiusana olivat korjatessaan käyttäneet liian pitkää ruuvia, enkä saanut koneeseen akkua paikalleen. Ei kun takaisin kiinalaisen gurun vastaanotolle, joka poisti ruuvin. Ei kuulemma haittaa, vaikka koneesta nyt puuttuukin yksi ruuvi. Ei varmaan...

Kone-episodin jälkeen elämä on asettunut uomiinsa. Arki on arkea täälläkin, puitteet vaan on hiukan toisenlaiset. Kieltämättä vaatii jonkun verran itsekuria istua sisällä tekemässä töitä, kun ulkona on lämpöä +25, aurinko paistaa ja puoli kylää makaa rannalla samalla, kun toinen puoli istuu katukahvilassa juomassa espressoa ja syömässä italialaista jäätelöä. Vielä haastavampaa se tulee olemaan sitten, kun tänne alkaa virrata vierailijoita ja kämppä alkaa pikkuhiljaa lämmetä saunaksi.

Kaisa voi hyvin, käy uimassa joka päivä ja on aloittanut projektin, jonka tarkoituksena on karkottaa kaikki kissat meidän kotikadulta.

Pikkuveljen blogi löytyy muuten osoitteesta http://petrijv.blogspot.com/

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Your website has a useful information for beginners like me.
»

10:57 PM  
Anonymous Anonymous said...

Super color scheme, I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»

5:39 AM  
Anonymous Anonymous said...

Your site is on top of my favourites - Great work I like it.
»

8:04 AM  

Post a Comment

<< Home

<