My Photo
Name:
Location: Finland

Saturday, April 21, 2007

Murtovarkaita

Piti tämäkin sitten vielä kokea. Viime yönä, kun bonusvieras (jonka henkilöllisyys jääköön tässä vaiheessa vielä paljastamatta), minä ja Kaisa olimme jo nukkumassa, joku pentele oli päättänyt kokeilla onneaan, kiipesi keittiön ikkunan edustalla olevan kukkatelineen päälle, ilmeisesti tyrkkäsi keittiön ikkunan auki (ikkuna oli kiinni, muttei kunnolla lukossa) ja onki jollakin keinoin talon avaimet keittiön pöydältä. Avasi sitten oven avaimilla ja nappasi mukaansa mun käsilaukkuni, jossa oli lompakko (ei juurikaan rahaa mutta luottokortti tottakai), puhelin, kamera ja ihan uusi iPod, jossa on mun nimeni kaiverrettuna.

Erityisen mainiota on se, että matkavakuutus meni umpeen maaliskuun lopussa (koska silloin tuli vuosi täyteen ja alunperin olin aikeissa jäädä vuodeksi), joten ei ole luvassa korvauksiakaan, jos se nyt tässä paljon lohduttaisi sekään. Kuinka loistavaa.

Bonusvieraan kanssa käytiin sitten poliisilaitoksella tekemässä ilmoitus ja nyt on yritetty saada lukkoseppää kiinni, jotta saataisiin joku vaihtamaan lukot, koska voroilla on edelleen avaimet tänne. Kortti ja puhelin on nyt lukittu, joten enää kenellekään ei pitäisi tulla outoja soittoja, mutta viime yönä kuulemma oli Joelle soitettu neljän aikaan ja huohotettu jotain ranskaksi ja englanniksi. Jos joku muu on vastaanottanut vastaavia puheluja, saa mielellään ilmottautua...

Fiilis on ollut parempikin, nyt suoraan sanottuna vituttaa niin, että jos tämä vielä pahenee, halkean.

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Suuren suuret pahoitteluni! Mä tiedänkin kuka on bonusvieras =) Toivottavasti ehdit Turkuun vapuksi piknikille kanssamme.

12:55 PM  
Blogger Petri said...

No voi helvetti! Täytyy sanoa, että jotenkin noi paskiaiset on aika kekseliäitä : mä olin katellut siellä ollessani, että se ikkunoiden kalteroittaminen estäisi tommoiset tykkänään, mutta olinpa sitten taas väärässä.

Tsemppiä!

6:58 PM  
Anonymous Anonymous said...

mitä, mitä, mitä? bonushenkilö?! kerro lisää! - kurja juttu muuten tuo tavaroiden katoaminen. pitipä sattua vielä viime metreillä. viikon päästä olet ilmeisesti taas suomessa? ilmoittele, kun olet asettunut turkuun ja valmis treffaamaan. odotan innolla matkakertomuksia! blogin lukeminen on valitettavasti jäänyt alkua vähemmällä, joten päivitettävää varmasti riittää.

2:43 PM  
Blogger L said...

Mysteerihenkilö: en taida olla vappuna Turussa: näillä näkymin tulen vasta seuraavana viikonloppuna, jolloin saan autokyydin Sannalta itselleni, Kaisalle ja kaikille tavaroille.

Pete: todellakin, ja on niillä ollut erinomainen tuurikin. Onneksi en ollut ehtinyt nostaa käteistä Kaisan lentoa varten, joten puhdasta rahaa saivat vain 20 eur.

Tanja: kerron lisää kun treffataan. Mullahan ei nyt sitten ole toimivaa puhelinta (tai ei kyllä myöskään toimimatonta), eikä kenenkään puhelinumeroita, mutta laitan meiliä vaikka siinä vaiheessa, kun olemme kotiutuneet.

7:56 AM  

Post a Comment

<< Home

<