My Photo
Name:
Location: Finland

Saturday, January 17, 2009

Kotona jälleen

En taida sittenkään olla ihan parkkiintunut erakko vielä, koskapa työskentely toimistossa, jossa on oikeita eläviä, liikkuvia ja puhuvia työkavereita tuntui jokseenkin virkistävältä. Ei haitannut oikeastaan edes se, että töitä tehtiin aamusta jonnekin iltaysiin. Siinähän se meni, kun oli seuraakin.


Seminaarista otin vain yhden kuvan, koska kamerasta loppui akku ja unohdin ladata.


Harmitti jonkin verran, koska sunnuntaina oli vapaata ja käppäilin muutaman muun tyypin kanssa pakkaskirkkaassa Brysselissä kirppikselle. Matkalta olisi saanut pari kivaa Bryssel-kuvaa, mutta ei nyt sitten saanut. Kuulemma tuollaisia pakkasia siellä on kerran 10 vuodessa, joten ei ehkä ensi visiitilläkään.



Nyt olen sitten kotona, enkä enää paiski hommia iltaysiin, vaan lähinnä iltayhteentoista. Käytännössä tämä johtuu siitä, että olin tavallaan luvannut kahdelle asiakkaalle suurinpiirtein kokonaista työpäivää vastaavan työpanoksen. Lyhyellä matikalla tarkoittaa siis sitä, että koska minua on vain yksi, teen sitten kaksi työpäivää per päivä. Tai noin suurinpiirtein. Ja myös viikonloppuna. Mutta ei tätä jatku kuin ensi maanantaihin.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

<