My Photo
Name:
Location: Finland

Thursday, March 05, 2009

Kutsu mankelihuoneeseen

Taloyhtiön viime yhtiökokouksessa pääsi käymään niin, että tulin valituksi hallitukseen, vaikka yritinkin kriittisessä kohdassa kokousta välttää katsekontaktia puheenjohtajan kanssa ja katsella seinillä olevia piirustuksia (yhtiökokous pidettiin koululuokassa). Tosin ehkä vielä voisin livistää tästäkin vastuusta, koskapa maanantaina luukusta tipahti ko. kokouksen pöytäkirja, jonka mukaan hallitukseen valittiin Lauri Väyrynen. No, kuka nyt pikkuasioihin takertuu, osuihan tuo varsin lähelle. Samaisen pöytäkirjan mukana saapui myös kutsu hallituksen kokoukseen taloyhtiön mankelihuoneeseen. Itse asiassa en edes tiedä, missä tässä talossa on mankelihuone, mutta ehkä se löytyy. Vähän sellainen fiilis kuin olisi lähdössä jonkun salaseuran hys-hys-kokoukseen talon perältä löytyvään pienen pieneen pimeään loukkoon.

Tänään erästä tekstiä kääntäessäni törmäsin tällaiseen sivustoon:

http://www.photoblocker.fi/

Jotenkin kummallista, että tällaisen tuotteen myyminen voi olla laillista, jos kerran sen ainoa tarkoitus on auttaa ihmisiä rikkomaan lakia jäämättä siitä kiinni. Kaikenlaisille sivuille sitä eksyy, kun etsii käännöksiin taustatietoa. Jätän mainitsematta ne (osittain aika erikoiset) sivustot, joille päädyin, kun käänsin emätingeelin käyttöohjetta. Joskus leikin ajatuksella, että joutuisin esimerkiksi murhatuksi (no, ei kovin miellyttävä kohta ajatusleikkiä tämä) ja poliisi alkaisi sitten etsiä tietokoneelta johtolankoja esimerkiksi tutkimalla, mitä hakusanoja olen käyttänyt Googlessa tai mitä sivustoja olen selannut. Niiden perusteella musta voisi saada aika erikoisenkin kuvan...

Jaha, kello on kohta kuusi, mankelihuone kutsuu.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Poor child, ettäs taloyhtiön hallitukseen. No saattaahan susta kehittyä vaikka minkälainen aktiivinen jäsen, jos ei peräti pj. :) Noi on vaan siitä huonoja juttuja, että kun joku sinne nakitetaan, siitä voi olla vaikea päästä pois. Tosta mankelihuonekutsusta tulee tosiaan mieleen joku Odd fellows-kutsu!

5:39 PM  
Blogger Terhi said...

Mä eksyin tänne. Ihan kuin me ei livenä juteltaisi samoja juttuja ;) Hauska tuo nettisivu, käsittämätöntä että sellaista saa mainostaa kyseiseen tarkoitukseen.

1:10 PM  

Post a Comment

<< Home

<