My Photo
Name:
Location: Finland

Sunday, January 21, 2007

Tekniikan ihmeitä ja Blogistania

Kaikkea sitä nykyään voikin tehdä. Tilasin tänään ihanaan iPod nanooni Suomen Nrj:n aamulähetysten podcastingit, ja niinpä sitten kuuntelin Energyä lähes koko päivälenkin ajan. Siihen asti, kunnes jutut alkoivat tympäistä. Ei ehkä ole hyvä idea kuunnella useamman aamulähetyksen koostetta putkeen.

Energyn aamulähetyksissä on mukana myös Lotta Backlund, josta en ollut koskaan kuullutkaan, ennen kuin bongasin bloginsa Outi-serkun listalta. Kyseinen blogi on nyt niiden joukossa, joita seuraan jokseenkin säännöllisesti. Ennen tänne muuttoa en edes varsinaisesti tiennyt, mikä blogi on. Nyt olen jäänyt koukkuun sekä omaan blogiin kirjoittamiseen että muutaman muun blogin seuraamiseen. Blogeja on hillittömästi, ja niistä puolet näyttäisi olevan neuleblogeja, mikä musta on käsittämätöntä. Siis ei siksi, ettenkö ymmärtäisi mikä käsityöharrastuksessa vetää (säännöllisin väliajoin iskee muhunkin sukankutomishimo), mutta se että niinkin moni kuvaa tekeleensä nettiin ja selvittää niiden syntyvaiheet, on musta hämmentävää. En ole huomannut mitään muuta yksittäistä ryhmää, joka bloggaisi yhtä sankoin joukoin.

Kun erilaisia blogeja käy lukemassa ja hyppelee yhden blogin linkitysten perässä kaikenlaisiin muihin blogeihin huomaa, että on todellakin olemassa blogiyhteisö. Kutsuvat sitä Blogistaniaksi. Hullua kyllä, nämä anonyymit bloggaajat tuntuvat viettävän myös kaikenlaisia tapahtumia yhdessä, pikkujouluja ja muuta. Luulisi, että siitä anonyymiydestä haluaisi pitää kiinni, mutta ehkei sillä muiden anonyymien joukossa ole niin väliä.

Kävin eilen katsomassa elokuvan Holiday. Valitsin tarkoituksella mahdollisimman ennalta-arvattavan pätkän, koska menin katsomaan sen ranskaksi. No tämä kyllä oli harvinaisen ennalta-arvattava, joten pysyin kärryillä siitä huolimatta, että dialogista jäi varmasti leijonanosa ymmärtämättä. Leffassa parasta oli toinen miespääosan esittäjä (olikohan Joe Black), vallan velmun oloinen kaveri. Ja niin sympaattinen [huokaus]. Jude Law on mun makuuni aivan liian kaunis, ei iske ollenkaan.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Voi mitäköhän kaikkea mä missaan kun luen vaan sun ja Teijan blogia.

Menen muuten Teijan kanssa katsomaan kyseisen elokuvan torstaina kun ei tarvitse ottaa huomioon Timon eikä Jukan mielipiteitä =) Hömppäpömppää ja poppareita.

4:19 PM  
Blogger L said...

No hömppää se kyllä oli, todellakin. Kerro sitten mitä tykkäsit Joe Blackistä :-D

4:34 PM  
Anonymous Anonymous said...

Juu hömppääkin hömpempi... Mutta kyllä sitä katsoo melkein mitä vaan kun saa vapaaillan ;)

4:03 PM  

Post a Comment

<< Home

<